Sofia online

Suomessa eDarling toimii nimellä Eliittikumppani. Palvelu aloitti Suomessa joulukuussa Yleisöpalaute ja viranomaisten arviot Vaikka palvelu onkin aloittanut toimintansa Suomessa vasta hiljattain, siitä on jo Iltalehden.

Nettitreffit vakavaa parisuhdetta etsiville | EliittiKumppani. Eli kokeile myös perinteisempiä deittisivustoja – tässä pari suositusta: – etenkin jos olet noin vuotias tai yli, korkeastikoulutettu tai uraorientoitunut sinkku. Käy kokeilemassa ilmaiseksi ja katso onko siellä mitään sinulle mielenkiintoista. Eliittikumppani fi Mikkeli etsit kumppania tositarkoituksella, on EliittiKumppani sinulle sopiva deittisivusto!

Säästä kanssamme Eliittikumppani ilmainenlla

Kaikki täysi-ikäiset, vakavaa parisuhdetta etsivät sinkut ovat tervetulleita liittymään palveluumme. EliittiKumppani on myös varsin suosittu 50+ deitti sekä. Eliittikumppanissa premium-jäsenyyksiä on kolmen tasoisia. Niihin kuuluvat yhden kuukauden jäsenyys: 59,90€ kuukaudessa, kolmen kuukauden jäsenyys: alkaen 34,90€ kuukaudessa ja kuuden kuukauden jäsenyys: alkaen eliittikumppani fi Mikkeli kuukaudessa.